pirmdiena, 2011. gada 3. janvāris

5 padomi, ko nav vērts jautāt frizierim.


Vai dārgākie produkti ir labāki?
Jāmeklē sev piemērotākais un nedrīkst baidīties eksperimentēt, izmēģinot „Dzintars” vai kādu citu mazāk zināmu ražotāja produkciju. Patiesība ir, ka dārgos produktos ir tādas pašas sastāvdaļas kā kaut kādam lētākam produktam, jālasa sastāvdaļas. Iepriekš uzzinot, kas palīdz pret matu sausumu, kas pret taukošanos vai vienkārši bojātiem dēļ biežas krāsošanas. Faktiski daži no dārgajiem brendiem nestrādā, lai aizsargātu jūsu matus, piemēram, kumelīšu uzlējums jums sniegs ko vairāk kā vienkārši izmazgāt matus „ar kaut ko šiku”.

Vai man nemitīgi jākrāso mati pie jums?
Nemitīgi krāsojot matus visā garumā, mēs traumējam tos katru reizi, jau krāsotie mati krāsu uzsūc daudz labāk kā ataugušie, tāpēc būtu pareizi krāsot tikai matu saknītes, kas būs lētāk un vienlaicīgi jūs ļausiet matiem atpūsties. Friziere, centīsies jums piedāvāt visu ko vien var....ka matiem nepieciešams tas un arī tas no tās un tādas kolekcijas.... nekrītiet kārdinājumā, padomājiet racionāli, atbildot, ka „info” ir interesants, padomāsiet par to.... kamēr viņa šiverēsies ap jums, jūs lēnām izdomāsiet vai vajag šampūnu par 10 latiem...

Vai man nepieciešama ārstējošā maska?
Jums nav nepieciešamas ārstējošās maskas katru reizi, kad ejiet pie friziera. Ārstēšana nav slikti, jo īpaši attiecībā uz bojātiem matiem, tomēr vairāk nekā patīkamas rūpes par jums ar dārgu ārstēšanu jūs nesajutīsiet, reizēm tas var sastādīt tikai lielu rēķinu, bet bez vēlamā rezultāta, ko jūs spēsiet pārbaudīt tikai ar laiku. Izmēģiniet vienkāršo galvas mazgāšanu ar visu izrietošo rituālu, ko piedāvā saloni, tikai fēna vietā palūdziet žāvētāju uz 5 līdz 10 minūtēm. Pēc tam salīdziniet, lai redzētu, vai tur ir reālas atšķirības. Par konkrētu ārstēšanu ir jākonsultējas pie matu ārsta, kaut vai „Veselības centrā 4” -triholoģijas kabinetā.

Kad man atnāk nākamo reiz?
Jūsu mati neaugs ātrāk , ja jūs tos nemitīgi filēsiet vai apgriezīsiet. Vienkārši frizierim izstāstiet, ka vēlaties matus ataudzēt un vēlaties, lai tie izskatītos veselīgi, tādā veidā viņa zinās, ko vēlaties un kā to panāk, filēšana matus arī padara trauslākus. Tāpēc centieties starplaikus pagarināt starp friziera apmeklējumiem.

Cik bieži man tagad jālieto jaunais „brenda” šampūns?
Jums nav nepieciešams matus mazgāt katru dienu. Pat ja tev ir tā saucamā "mazgā un valkā" frizūra, tos var vien kā saslapināt un šampūnu tiešām lietot pēc nepieciešamības tikai tad, ja jums ir tiešām nav cita varianta, tie nenormāli taukojās vai jūs jūtaties slikti, ka neesiet izmazgājusi matus. Arī ikdienas šampūnu sastāvos ir pietiekoši agresīvas vielas, kas var ietekmēt jūsu matu struktūru. Galu galā, visu informāciju par jauno produktu var smelties arī internetā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru