pirmdiena, 2011. gada 3. janvāris

matu krāsas 2011

2011 nu ir klāt ! Ienāc un ieskaties, kādas matu krāsas un toņi būs aktuāli šajā gadā.

Tieši matu krāsa ir tā, ko visvieglāk var pieskaņot esošās modes aktualitātēm. Tā neprasa tik lielus izdevumus, kā garderobes atjaunošana. Nav tik laikietilpīga, kā jaunu un modīgu aksesuāru piemeklēšana. Un matu krāsu mēs varam mainīt pat neskaitāmas reizes gadā!

Kā zināms matu krāsai ir ļoti būtiska loma ārējā izskata izmaiņās. Katra krāsa un, tās dažādās nokrāsas, var mainīt tevi līdz pat nepazīšanai! Vadošie matu krāsojumu speciālisti jeb koloristi iesaka, lai iegūtu vispiemērotāko un nevainojamāko toni, matu krāsa ir jāsaskaņo ar ādas un acu toni. Es savukārt ceru, ka šīs matu krāsu tendences tev palīdzēs izvēlēties vislabāko matu krāsu savam jaunajam izskatam! Lai vēl vairāk izceltu un akcentētu tavu dabisko skaistumu.... Kura gan sieviete nesapņo par tādu matu krāsu?

Praktiskākais un noderīgākais padoms ir griezties pie profesionāļa. Uzmeklē matu stilistu un kopā ar viņu izrunājiet visus tevi interesējošos apstākļus. Noteikti noskaidro, kā pēc krāsošanas būs jākopj mati, kādus līdzekļus viņš iesaka un, kā mati „uzvedīsies” pēc apstrādes? Cik bieži krāsa būs jāatjauno un, vai būs redzamas ataugušās matu saknes? Šie visi jautājumu tev ir jājautā uzreiz! Kādēļ? Tam ir vairāki iemesli. Tev tiks atvieglota ikdiena, nebūs jādomā kā tos kopt, nebūs jāpārdomā frizūras izveidošana, ja atšķirīgās saknes kļūst redzamas un galu galā, tam ir arī ekonomiskais faktors. Ja tu nevari atļauties reizi 3 vai 4 nedēļās iet pie friziera, lai krāsotu matus, tad labāk izvēlēties savai dabīgajai matu krāsai līdzīgu un tuvāku toni! Ja ne, meklē „palīdzīgu” draudzenes roku, kas pratīs tos nokrāsot.


Pamatnostādne nākamā gada tendencēs ir dabiskums! Kad runājam par matu krāsas izvēli tev jāvadās pēc dabiska izskata, tomēr būtu jāņem vērā arī nākamā gada modes tendences.


Absolūtā matu krāsu modes tendence nākamgad ir sarkanā! Šī matu krāsa būs lieliska izvēle vasarraibumainām un „izraibinātām” sievietēm! Tā palīdzēs iegūt lielisku izskatu izmantojot visdažādākos sarkanās krāsas toņus. Taču esi izmanīga, nepērc pirmo sarkanas matu krāsas tūbiņu, kuru būsi pamanījusi! Vismaz pirmo matu krāsošanas reizi uztici profesionālim. Ņem vērā - spilgti sarkanā matu krāsa uzsvērs un akcentēs visus tavas sejas trūkumus..... Tomēr nemet pie malas sapņus par sarkaniem matiem, toņu ir tik daudz, ka piemeklēt tavai sejai „draudzīgāko” toni, speciālistam neradīsies nekādas grūtības!


Ja tu esi blondā piekritēja, es steigšu tevi iepriecināt! Neatkarīgi no blondā toņa, arī tu nākamgad būsi topā! Blondais tiek dēvēts par „kaisli vairojošu”. Es teiktu, vīrieši būs tev pie kājām. Tev tikai atliek izvēlēties savu iemīļotāko blondās matu krāsas toni, jo ar jebkuru tu būsi modē!
 

Nemainīgi populāri būs brūnās krāsas mati. Šī krāsa savas pozīcijas nezaudē pateicoties plašajam piekritēju lokam. Viens no tā iemesliem varētu būt šīs krāsas „universālums”. Ja sarkanus matus var atļauties tikai retā sieviete, tad brūno matu krāsu var pielasīt ikviena no mums! Tikai jāizvēlas piemērotākais tonis. Tāds, kurš vislabāk atbilstu sejai.


Izvēle ir visplašākā, sākot no tumšas šokolādes toņa līdz gaišai karameļu nokrāsai. Ja tev ir melnīgsnēja vai mazliet iedegusi sejas āda, tev lieliski piestāvēs kafijas toņi!


Un visbeidzot klasiskā melnā. Tā nemainīgi ir patstāvīga matu krāsu tendence. Tomēr esi uzmanīga, jo šī krāsa nederēs visām. Vislabāk tā piestāvēs košām un kontrastainām būtnēm. Bāla sejas āda, izteiksmīgas zilas acis? Profesionāļi sola - melnā matu krāsa tev izskatītos lieliski!


Nobeigumā vēlos tev atgādināt. Lai kādu matu krāsu, pat ja tā būs ideāla, un griezumu tu izvēlētos, visi centieni izskatīties labāk būs veltīgi, ..... ja tu tos nekopsi pienācīgi, ar labiem matu kopšanas līdzekļiem!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru