pirmdiena, 2011. gada 3. janvāris

Dabas veltes tavai matu rotai.


Foto: Flickr.com
Kumelīšu novārījums. Ar to skalot matus pēc mazgāšanas var visas, kurām ir trausli un ātri lūstoši mati. Vai zināji, ka kumelīšu novārījumam ir pa spēkam sakļaut spurainās matu zvīņas, piešķirt matiem spīdumu un tos stiprināt? Turklāt šis novārījums blondīnēm piešķirs arī veselīgi dzeltenīgu mirdzumu. Brunetēm gan jāuzmanās, kumelītes var matiem piedot zaļganu toni.

Nātru uzlējums derēs, ja gribi pabarot un spēcināt matu saknes, kā arī profilaktiski cīnīties pret pastiprinātu matu izkrišanu. Vienīgi, ar šo procedūru šoreiz jāuzmanās blondīnēm. Tas var blondajiem matiem piešķirt zaļganīgu nokrāsu.

Galvas ādas pīlings regulāri jāveic neatkarīgi no tā, kāda ir tava matu krāsa. Tas atbrīvos ādas mataino daļu no atmirušās raga kārtas, uzlabos mikrocirkulāciju, šādi matu saknītes aktīvāk uzņems barības vielas, bet mati augs ātrāk un būs daudz biezāki. Lai pagatavotu pietiekami maigu, bet vienlaikus arī efektīvu pīlingu, ņem visparastāko rupjmaizi, izmērcē to ūdenī un tad ar mīksto maisījumu iemasē galvas ādu. Pēc piecu minūšu masāžas, visu izskalo un matus mazgā kā ierasts.

Tā kā par matu veselību rūpējas B grupas vitamīni, tad tieši šobrīd ir īstais laiks svaigi spiesto burkānu un biešu sulu dzeršanai. Vien atceries sulai pievienot tējkaroti eļļas. Tad vērtīgie vitamīni organismā uzsūksies daudz veiksmīgāk.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru