pirmdiena, 2011. gada 3. janvāris

Matu taisnošana ar keratīnu - jaunais modes kliedziens, bet vai nevainīgs?

KERATĪNĀ MATU TAISNOŠANA..--Kas tas tāds?

Salonfrizētavās, kur tādas maskas taisa, varam lasīt, ka tā ir īpaša procedūra, kas nākusi no ASV. Precīzāk - tas ir t.s. Brazīlijas keratīna procedūra.

Ja mati ir bojāti, bieži krāsoti, pūkojas vai nav savaldāmi, tad ar šo procedūru tos iespējams padarīt glītus, piepildītus, pabarotus, spīdīgus un taisnus,kā tikko ieveidotus ar pannu.

Procedūras laikā frizieris iestrādā keratīna masku matos ar speciālu , karstu tehniku. Keratīna maska satur speciālas vielas, t.sk. formaldehīdu, kas tvaikojot, var būt indīgi,tāpēc šādas procedūras drīkst veikt tikai salonos ar pārbaudītu kosmētiku, jo runas klīst, ka ir "labie keratīni" un "sliktie keratīni", kas tiek izmantoti nelegāli mājās taisot šo lietu. Nu nezinu, šādas baumas varēja izlasīt arī ārzemju internetvietnēs-  varbūt vienkārši tās ir konkurējošas firmas. Tā domāja arī mans frizieris.
2
Kāds ir rezultāts?

It kā mati paliekot ļoti gludi, taisni un spīdīgi uz veseliem 4 mēnešiem!

Nav jāveido, nav jāfēno, tie krīt smuki un Tu izskaties kā tikko no frizētavas iznākusi. Mats ir pabarots un padarīts paklausīgs.

Mīnusi?

Tāpat kā bija mode ar gēla nagiem, tāpat arī ar šo - efekts turas ierobežtu laiku un pēc tam, kad keratīns ir izgājis no matiem, tie paliek vēl sliktākā stāvoklī nekā iepriekš, vismaz uz laiku, kamēr atjaunojas.

Dāmas paliekot atkarīgas no procedūras, jo rezultāts tiešām esot pamanāms, tomēr tas maksā bargu naudu.

Vienas procedūras cena ap 100 latu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru