pirmdiena, 2011. gada 3. janvāris

kā pareizi kopt tumšus matus?

Sievietēm tumšmatēm daba devusi īpašu dāvanu, jo mati pēc struktūras ir daudz biezāki. Tādēļ pirmais, ar ko jāsāk, lai atrastu sev piemērotāko matu šampūnu un balzāmu – jānovērtē savi ikdienas paradumi.


Reti kurai tumšmatei būs vajadzīgs šampūns, kurš matiem piešķir kuplumu un biezumu. Drīzāk vajadzēs izvēlēties matu kopšanas produktus, kas palīdz atjaunot to dabīgo spīdumu, kā arī kopj un baro krāsotus matus.

Līdzīgi kā gaišo matu īpašnieces, arī tumšmatēm reizi nedēļā ieteicams matiem sniegt īpašas rūpes, lutinot tos ar barojošu un spīduma atjaunojošu masku. Atšķirībā no ikdienā lietojamajiem kondicionieriem, maskas iesūcas dziļākajos mata slāņos, tādēļ kutikulas sakļaujas, bet mats nespurojas un aizkavējas arī tā lūšana.

Lai pasargātu matus no elektrizēšanās, kas tik ļoti raksturīga rudens un ziemas periodā, jo pakļaujam tos cepurēm, džemperiem un temperatūras maiņām, jālieto izsmidzināmie un neizskalojamie balzāmi, kā arī kopjošie serumi, kurus klāj tikai matu galos. Tie baro un aizsargā matus gan no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes, gan arī karstuma, kuram pakļaujam matus veidojot un žāvējot.

Pētot katru matu krāsu kopšanas vajadzības, nevarēju nepieminēt arī rakstura pazīmes, kuras kā vēsta astrologi un psihologi, mūsos rodas tieši matu krāsas dēļ. Interesantākais – atliek matu toni nedaudz nokrāsot, kā arī izmainās rakstura pazīmes. Ko tu par to saki?

Lūk, neliels krāsu skaidrojums:

Zilganmelnā krāsa nozīmē, ka cilvēks ir labs aprēķinātājs. Tā kā šīs matu krāsas īpašnieces spēcīgi ietekmē Saturns, tad viņas savā dzīvē daudz ko panāk tieši stiprā gribasspēka, nepiekāpības un stingrības dēļ.

Melni mati ar kastaņbrūnu atspīdumu piemīt radošiem un bezbailīgiem cilvēkiem. Viņus ietekmē planēta Plutons, kas palīdz attīstīt personībā asu prātu un vērīgumu.

Tumši brūna matu krāsa nozīmē, ka tā īpašniece ir domāšanā ļoti elastīga un spēj ātri pieņemt pārmaiņas. Šādi cilvēki ir praktiski un ļoti precīzi.

Gaiši brūnā piemīt augstsirdīgiem, uzticīgiem un atklātiem cilvēkiem. Viņiem veiksmīga darba joma ir tieši sociālā sfēra, jo visu laiku ir nepieciešamība atrasties cilvēkos.

Kastaņbrūni ir Jupitera apveltītās enerģijas pilni cilvēki. Viņi ļoti viegli atstāj labu iespaidu uz apkārtējiem. Darba panākumi, strādājot politikā, zinātnē, finanšu sfērā vai vadībā.

Rudmatēm piemīt lieliska humora izjūta un bezbailīguma sajūta. Tas gan nozīmē, ka viņas ir kā ļoti kaislīgas un pavedinošas, tā arī strīdu gadījumos ļoti viegli aizkaitināmas.
Lai atvieglotu tumšo matu kopšanu un pēc tam arī veidošanu iesakām izmēģināt John Frieda matu kopšanas produktus.
John Frieda brilliant brunette mitrinošs šampūns, kura sastāvā ir kakao pupiņas un saberztas pērles. Tās mitrina un spēcina blāvus, sausus, trauslus matus – tie kļūst zīdaini un iegūst izteiksmīgu mirdzumu.
John Frieda brilliant brunette mitrinošs kondicionieris matu mirdzumam. Mati kļūst gludi, zīdaini un veselīgi mirdzoši.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru